Med rødder der går tilbage til 1250'erne, og officielt grundlagt i 1811, har RHANDERS en rig kulturarv og designhistorie. Med sådanne dybe værdier følger også et ansvar for fremtiden. Vi har derfor gjort det til vores livsmission at værne om det bæredygtige design og fremelske det fineste hæderkronede håndværk - udformet i de ypperste materialer, der kan holde i generationer. 

 

Tænder disse værdier også en gnist i dit hjerte? Så kom og vær med til at føre brandets smukke værdier ind i fremtiden. Hver enkelt kollega har stor betydning for, at missionen kan lykkes. 

 

 

 

 

Vi søger en kreativ, nysgerrig og detaljeorienteret praktikant med interesse i digital marketing og kommunikation, og et ønske om at være en del af en spændende virksomhed, der har over 200 år i bagagen.

 

Du har en stor lyst til at prøve kræfter med flere forskellige opgaver som vil indeholde forskellige aspekter af marketing med en digital vinkel.

 

  • Du vil arbejde tæt sammen med vores Business Development Manager og Creative Manager
  • Du vil være med til at oprette produktsider, herunder beskrivelse og visuel opbygning
  • Du vil kontinuerligt arbejde på at optimere e-commerce-oplevelsen, herunder navigation, brugergrænseflade og købsprocessen, ved at analysere data for at identificere og implementere forbedringer
  • Du vil identificere passende influencer og administrere samarbejder
  • Du vil optimere produktbeskrivelser, annoncer og websidetekst for at forbedre SEO og konverteringsrater
  • Du vil planlægge og eksekvere e-mailmarkedsføringskampagner
  • Du vil arbejde på at opbygge og vedligeholde en stærk e-mailkundedatabase

 

Praktikken kan enten være fuldtids- eller deltids, men vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde lønnet praktik.

Lokation: Randers/Aarhus eller København. Du vil have mulighed for at arbejde fra vores hovedkontoret i Randers samt kontor i København og Aarhus-butikken. Vil blive aftalt individuelt med dit team. Der vil også typisk være 1-2 dage med hjemmearbejde.

Vi kan garantere dig en masse erfaring og en unik mulighed for at få indflydelse på udviklingen i en af Danmarks ældste kulturarvsvirksomheder. Lad os tage en snak og skræddersy dit praktikforløb, så det passer til dig og dine ambitioner.

 

 

Ansøgningsfrist: Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes helst at være i 6 måneder. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har mødt den helt rette kandidat.

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål – og ellers vil jeg glæde mig til at læse din ansøgning.

 

Isabella Rask Nygaard, Business Development Manager

isabella@rhanders.com // +45 21 76 19 33