Med rødder der går tilbage til 1250'erne, og officielt grundlagt i 1811, har RHANDERS en rig kulturarv og designhistorie. Med sådanne dybe værdier følger også et ansvar for fremtiden. Vi har derfor gjort det til vores livsmission at værne om det bæredygtige design og fremelske det fineste hæderkronede håndværk - udformet i de ypperste materialer, der kan holde i generationer. 

 

Tænder disse værdier også en gnist i dit hjerte? Så kom og vær med til at føre brandets smukke værdier ind i fremtiden. Hver enkelt kollega har stor betydning for, at missionen kan lykkes. 

 

 

 

 

Vi søger en kreativ, nysgerrig og detaljeorienteret praktikant med flair for visuel design, og et ønske om at være en del af en spændende virksomhed, der har over 200 år i bagagen.

 

Du har en stor lyst til at prøve kræfter med flere forskellige opgaver som vil indeholde forskellige aspekter af marketing og brandidentitet.

 

  • Du vil arbejde tæt sammen med vores Creative Manager for at sikre at al grafisk design er i overensstemmelse med vores brand
  • Du vil spille en central rolle i at opretholde og udvikle vores visuelle brandidentitet, herunder grafisk design og designelementer på tværs af alle medieplatforme
  • Du vil omsætte koncepter og ideer til visuelt indhold
  • Du vil designe e-mailmarkedsføringskampagner der styrker vores brand og øger engagementet
  • Du vil producere visuelt indhold til forskellige platforme f.eks. TikTok og Pinterest

 

Praktikken kan enten være fuldtids- eller deltids, men vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde lønnet praktik.

 

Vi kan garantere dig en masse erfaring og en unik mulighed for at få indflydelse på udviklingen i en af Danmarks ældste kulturarvsvirksomheder. Lad os tage en snak og skræddersy dit praktikforløb, så det passer til dig og dine ambitioner.

 

 

 

Lokation: vil blive aftalt individuelt med dit team. Du vil have mulighed for at arbejde fra vores hovedkontoret i Randers samt kontor i Aarhus-butikken. Der vil også typisk være 1-2 dage med hjemmearbejde.

 

Ansøgningsfrist: Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes helst at være i 6 måneder. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har mødt den helt rette kandidat.

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål – og ellers vil jeg glæde mig til at læse din ansøgning.

 

Isabella Rask Nygaard, Business Development Manager

isabella@rhanders.com // +45 21 76 19 33