Med rødder der går tilbage til 1250'erne, og officielt grundlagt i 1811, har RHANDERS en rig kulturarv og designhistorie. Med sådanne dybe værdier følger også et ansvar for fremtiden. Vi har derfor gjort det til vores livsmission at værne om det bæredygtige design og fremelske det fineste hæderkronede håndværk - udformet i de ypperste materialer, der kan holde i generationer. 

 

Tænder disse værdier også en gnist i dit hjerte? Så kom og vær med til at føre brandets smukke værdier ind i fremtiden. Hver enkelt kollega har stor betydning for, at missionen kan lykkes. 

 

 

 

 

Til vores hovedkvarter, Handskefabrikken i Randers, søger vi en kreativ, nysgerrig og detaljeorienteret praktikant med flair for visuel design, og et ønske om at være en del af en spændende virksomhed, der har over 200 år i bagagen. Du vil blive en del af et dedikeret team og få mulighed for at arbejde tæt sammen med vores Creative Manager.

 

 Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Udvikling og administration af visuelt indhold og marketingkampagner på sociale medieplatforme som Meta, TikTok og Pinterest
  • Optimering af marketingkampagner gennem analyse af data og implementering af forbedringer
  • Optimering af produktbeskrivelser, annoncer og websidetekst for at forbedre SEO og konverteringsrater
  • Opbygning af produktsider med beskrivelser og visuelt indhold 

 

Praktikken kan enten være fuldtids- eller deltids, men vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde lønnet praktik.

 

Vi kan garantere dig en masse erfaring og en unik mulighed for at få indflydelse på udviklingen i en af Danmarks ældste kulturarvsvirksomheder. Lad os tage en snak og skræddersy dit praktikforløb, så det passer til dig og dine ambitioner.

 

 

Ansøgningsfrist: Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra august 2024 og frem. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har mødt den helt rette kandidat.

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål – og ellers vil jeg glæde mig til at læse din ansøgning.

 

Isabella Rask Nygaard, Business Development Manager

isabella@rhanders.com // +45 21 76 19 33