Med rødder der går tilbage til 1250'erne, og officielt grundlagt i 1811, har RHANDERS en rig kulturarv og designhistorie. Med sådanne dybe værdier følger også et ansvar for fremtiden. Vi har derfor gjort det til vores livsmission at værne om det bæredygtige design og fremelske det fineste hæderkronede håndværk - udformet i de ypperste materialer, der kan holde i generationer.

 

Tænder disse værdier også en gnist i dit hjerte? Så kom og vær med til at føre brandets smukke værdier ind i fremtiden. Hver enkelt kollega har stor betydning for, at missionen kan lykkes.

 

 

 

 

Til RHANDERS / Randers Handsker butikken i Århus søger vi en salgsassistent.

Du har passion for kvalitetshåndværk, premium fashion og bæredygtighed. Du er ambitiøs, proaktiv og har måske erfaring med at arbejde med service, merchandising og digitale værktøjer.

Butikserfaring er ikke en nødvendighed. Vi værdsætter derimod den rette attitude og vil sørge for, at du bliver trænet i faget og virksomhedens spændende historie.

Lokation: Volde 4, 8000 Aarhus C

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har mødt den helt rigtige, nye kollega.

 

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål – og ellers vil jeg glæde mig til at læse din ansøgning.

Tinna Bindesbøl Thomsen // Sales & Customer Service Manager

+45 31 18 69 84
customerservice@rhanders.com